M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

CHRISTIAN BERNER OVERTAR AGENTURET PÅ A-SAFE PÅKJØRINGSVERN

2018-01-30

A-SAFE innovative påkjøringsvern finnes nå i sortimentet til Christian Berner.

Løsningene som brukes over hele verden beskytter mennesker, maskiner, installasjoner og bygninger. A-SAFE påkjøringsvern egner seg til mange ulike formål: til inngjerding/avgrensning av områder, i trafikk- og ferdselsveiløsninger samt til ulike industrielle behov fra produksjon til lagring.

Den ledende nordiske aktøren Christian Berner representerer nå A-SAFE påkjøringsvern i nesten hele Skandinavia. A-SAFE selges av Christian Berner i Finland, Sverige og Norge.

EN KOSTNADSEFFEKTIV OG SMART LØSNING

Prisbelønte A-SAFE er verdens første produsent av fleksible, polymerbaserte påkjøringsvern. Kostnadseffektive og miljøvennlige A-SAFE påkjøringsvern er en smart løsning. Takket være modulene kan produktene gjenbrukes og på grunn av den gjennomfargede polymerbasen er de også nesten vedlikeholdsfrie. Produktet ruster ikke, det er slitesterkt og på grunn av fleksibiliteten er det et sikkert alternativ også for bygninger, maskiner og kjøretøy.

Det fleksible materialet reduserer skader på gulv og skader på selve påkjøringsvernene. Materialet til A-SAFE gir reelle kostnadsbesparelser: ingen dyre reparasjonskostnader og ingen behov for å kjøpe nye påkjøringsvern. Påkjøringsvernene er testet og sertifisert i henhold til ISO-standarden.

UBEGRENSEDE BRUKSMULIGHETER

Produktene til A-SAFE egner seg utmerket innen tradisjonell industri, men dekker også behovene til næringsmiddelindustrien og bryggeribransjen takket være de hygieniske løsningene. Også verdens ledende brusprodusenter, Heineken og Coca-Cola, benytter A-SAFE påkjøringsvern. Påkjøringsvern egner seg også til utendørs bruk og tåler UV-stråling og skiftende vær. Bruksmulighetene til A-SAFE påkjøringsvern er nesten ubegrensede – i tillegg er utseendet på produktene moderne, stilig og tiltrekker seg oppmerksomhet.

A-SAFE påkjøringsvern er et smart valg.  Se mer her  

Spør mer om mulighetene med A-SAFE, ytterligere opplysninger gis av:

Herman Thon, Managing Director, CHRISTIAN BERNER AS
Mobile: +47 48 41 49 41, herman.thon@christianberner.com
www.christianberner.no

TopContent: Link (8183)
Default.Master