M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner vokser ytterligere i Norden innen prosessindustrien

2015-08-20

Teknikkforetaket Christian Berner fortsetter å utvikle sin virksomhet innen prosessindustrien gjennom samarbeid med John Zink Hamworthy Combustion. Fra og med august 2015 vil Christian Berner tilby John Zink Hamworthy Combustions produkter i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Christian Berner er en ledende teknisk partner som samarbeider med leverandører over hele verden og drives av og alltid ha de beste tekniske produktene og løsningene til våre kunder innen en mengde områder.

John Zink kompletterer vårt tilbud innen segmenter som kjemisk behandling, biobrensel, næringsmiddelforedling,  papirmasse, avfallshåndtering med systemløsninger og produkter innen forbrenning og gassgjenvinning.

Avtalen med John Zink gir Christian Berner muligheter til å tilby et bredere utvalg til kunder i Norden. Samarbeidet bidrar også til utvidet samarbeid med Koch Industries.

John Zink kombinerer praktisk problemløsning med kreativ innovasjon for å utvikle en ren generasjon av forbrenningsprodukter og for å møte våre kunders utfordringer og en miljøbevisst verden. Hovedkontoret i Europa ligger i Luxemburg og der finnes også en av forbrenningsbransjens største testsenter for forskning og utvikling. John Zink er en del av Koch Industries, et privateid globalt foretak som tilbyr og leverer ulike produkter og løsninger for industrier og konsumenter verden over.

Les mer om produktene her...

TopContent: Link (8183)
Default.Master