'
M.M: NewsArchiveTemplate
NewsArchiveTemplate

Ledige stillinger

Selger, Materialteknikk

01.06.2017

Salg og rådgivning med bredt industrielt nedslagsfelt

Christian Berner AS har lang erfaring med å forenkle beslutningsprosesser for våre kunder. Vi leverer avansert teknisk utstyr, komponenter og materialer fra ledende internasjonale produsenter, komplettert med rådgivning og analyse av kundens tekniske behov. Da en av våre salgspersoner har valgt å slutte ser vi nå etter hans erstatter.

Som vår nye Account Manager vil du ha ansvaret for å forvalte og videreutvikle vår kundeportefølje innen produktområdene for teknisk plast og vibrasjonsdemping. Du vil bli del av et team som sikrer vår omsetning gjennom en kombinasjon av aktivt salg og besvaring av henvendelser. Du vil være en viktig bidragsyter i gjennomføringen og måloppnåelsen av vår strategi med store muligheter til å påvirke egen hverdag.Produktene vi selger lages både på skreddersøm og som hyllevare, så rådgivning på materialvalg og spesifikasjoner blir en naturlig del av hverdagen. Løsningssalg er en stadig økende del av vår omsetning, og da våre kunder holder til over hele landet, vil det bli en del reising.

Det er ønskelig at du har kjennskap til industri og/eller Bygg og anlegg. Du har gjerne en teknisk eller markedsrettet utdanning på bachelor-nivå eventuelt relevant praktisk erfaring. Du er teknisk av natur og trives i dialog med kunder som en troverdig og nøyaktig fagperson. Salgserfaring er ønskelig, og du må ha jobbet tett mot kunder. Det er viktig at du mestrer norsk og engelsk, og er vant med å bruke pc på generelt nivå.

Vi tilbyr et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø der du får jobbe med salg av produkter som benyttes av sentrale selskaper innen norsk industri. Christian Berner er en av de største aktørene innen fagfeltet for teknisk plast og vibrasjonsdemping, og jobber tett mot markeder i hele Norden. I tillegg til våre forsikrings- og pensjonsavtaler kan vi tilby gode betingelser og bilordning til rette vedkommende.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Kim Lundqvist Halse, tlf. 975 59 013 eller Britt Røil, tlf. 975 59 090. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 15. juni. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen her


Om Christian Berner

Christian Berner Tech Trade - konsernet - notert på Nasdaq Stockholm, har 120-års erfaring med teknisk handelsvirksomhet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og systemløsninger med fokus på miljøteknikk fra europeiske produsenter til industrier og kommuner i Norge og Norden for øvrig. Konsernet har cirka 130 medarbeidere i hele Norden, og en nettoomsetning på omkring 450 MSEK.

Christian Berner AS er det norske datterselskapet. Vi er i dag 20 ansatte med kontorer på Tveita i Oslo. Vi har en bred kundebase i flere industrier og bransjer herunder; offshore, fisk, prosess og kjemi, vann og avløp med mer, både i offentlig og privat sektor. Christian Berner er et sterkt merkenavn kjent for kvalitet og solid gjennomføringsevne.Våre verdier er tuftet på åpenhet, læring og fellesskap.

TopContent: Link (8183)
Default.Master