Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Sist oppdatert: 19-03-06 | 08.16

Vega Scene fikk den gode finishen og akustikken

Vega Scene fikk den gode finishen og akustikken til sitt signaturbygg med Cewood treullplater fra Christian Berner AS

Urbanium Entreprenør AS kontaktet oss da de var ute etter en naturlig himlingsløsning med gode akustiske egenskaper, og treullsement var ønsket da dette er et 100 % miljøvennlig produkt.

Christian Berner har levert 580 m2 med sortmalte Cewood-plater. CEWOOD er et 100% naturprodukt laget av topp kvalitet tre og sement. Vi tilbyr et bredt spekter av standard og skreddersydde sementbaserte treullplater for interiørdesign, akustisk og konstruksjons bruk.

"Cewood treullpanel har gitt oss akkurat den gode finishen og akustikken vi ønsket å få til ett signaturbygg som dette. Panelene er lette å jobbe med og med sømløse overflater som gjør de enkle og raske og montere. Gjennom hele prosjektet har vi fått utmerket service fra Christian Berner, både i spesifisering av fargenyanser samt leveransen for øvrig. Cewood er et rent naturprodukt uten tilsetting av kjemikaler eller andre stoffer, noe som bidrar til et godt inneklima.

Totalt sett en god løsning vi er meget godt fornøyd med" - sier Tom Erik Theodorsen, produksjonsleder hos Urbanium Entreprenør AS.

Vega Scene ble etablert i 2013 og er Oslos møteplass for film og teater med 3 kinosaler, 1 teatersal og 1 debattsalong. Vega Scene er for øvrig Norges første BREEAM-sertifiserte kulturbygg.

Les mer om Cewood sementbaserte treullplater

Les mer om akustikkdata fra Cewood

Vil du vite mer om Cewood treullplater?

Aage Ertzeid, teknisk selger (BREEAM-AP)
950 32 007 aage.ertzeid@christianberner.com

Nicolay Lorgen Lübbe, teknisk selger
905 01 972 nicolay.lubbe@christianberner.com

Del denne side