Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Finn din Produkter

Produkter

Finn din Leverandører

Leverandører

Controls Group

Betong og Sement

Den italienske produsenten Controls har produsert testutstyr siden 1968. I samarbeid med Controls tilbyr vi instrumenter som er i henhold til de fleste relevante EN og nasjonale standarder både for destruktive og ikke-destruktive tester (NDT). I denne kategorien er vi utstyr for testing av betong, fiberarmert betong, sement, kalk og gips

Sand, Pukk og Grus

Vi leverer utstyr for testing av tilslagsmaterialer, pukk og grus i henhold til NS-EN og ASTM standarder

Asfalt og bitumen

I samarbeid med Controls kan vi tilby et komplett spekter av instrumenter for testing av asfalt og bitumen. Controls kjøpte opp IPC Global som var ledende produsent av utstyr for dynamiske testmetoder.

Stein - geoteknisk

I samarbeid med Controls kan vi tilby instrumenter for testing av egneskaper til stein som hardhet, slitestyrek, bøyestrekkfasthet og trykkfasthet. Instrumentene er i henhold til insternasjonale standarder og er egnet for en rekke type steinprøver fra sprø til myke.

Jord - geoteknisk

Vi har utstyr for prøvetaking, komapktering samt tester som triaksial test. Wykeham Farrance ble en del av Controls gruppen og kan tilby innovative, brukervennlige og prisgunstige instrumenter.

Armeringsjern

Vi tilbyr universaltestere for strekkprøving og trykkprøving av armeringsjern (re-bars) - godt egnet for rutinetester

 

TIL LEVERANDØRENS HJEMMESIDE

KONTAKTPERSONER

Astrid Gravelle
Astrid Gravelle
Salgssjef, Prosessteknikk