Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Autobag, Automated Packaging Systems

Automated Packaging Systems (APS) har vært verdensledende innen design og produksjon av fleksible emballasjesystemer siden 1962. APS er den opprinnelige oppfinneren av Autobag®-sekkemaskiner og forhåndsåpnede poser på rull. APS produserer også SidePouch® spesialposer og AirPouch® beskyttende emballasje.

Med Autobag® hjelper vi kundene med å nå produktivitetsmålene sine ved å tilby en total systemtilnærming. Vi jobber tett med kundene våre for å forstå de viktigste problemene og kravene. Vi vurderer hele pakningsoperasjonen inkludert maskiner, materialer og tjenester. Deretter utvikler vi en komplett pakkeløsning som øker kundenes produktivitet og lønnsomhet.

Vi har forpliktet oss til å tilby plastposer av høyeste kvalitet med de korteste ledetidene i bransjen. Produksjonsprosess er sertifisert i henhold til ISO 9001/2015. Med flere produksjonsanlegg i USA og Europa, tilbyr vi den største produksjonskapasiteten for poser for rulling for å sikre at forsyningskjeden forblir konstant.

 

Til leverandørens hjemmeside

KONTAKTPERSON

Astrid Gravelle
Astrid Gravelle
Salgssjef, Prosessteknikk
Nicolay Lorgen Lübbe
Nicolay Lorgen Lübbe
Produktsjef, Vibrasjonsteknikk, Teknisk plast