Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Turtle Tough

Turtle Tough utvikler og designer måle- og analysesystemer for ekstreme applikasjoner. Som et australsk-basert selskap har deres produktutvikling blitt formet av den verdensledende gruve- og kjemiske prosessindustrien. Designene deres har dratt nytte av mange års erfaring med service på prosesser innen gruvedrift av gull, nikkel, kobolt, kobber, sink og titandioksid, som er noen av de mest utfordrende i verden.

De samme produktene som er utviklet for ekstreme applikasjoner har enestående ytelse i andre bransjer. Effekten av denne utviklingen er at målesystemene våre gir betydelige fordeler; forbedret nøyaktighet, redusert måledrift, forbedret prosesskontroll samtidig som vedlikeholds- og driftskostnader reduseres.

I dag finner du Turtle Toughs sensorer og målesystemer i nesten alle bransjer rundt om i verden. Hvis det er en applikasjon som ikke er spesifikt tilgjengelig på nettstedet deres, kan du kontakte Christian Berner for å få hjelp med akkurat din applikasjon. I tilfeller der vi ikke har gjort dette før, vil vi absolutt prøve.

Hva er så spesielt med Turtle Tough?

Verdens sterkeste pH-glass

Mer om Turtle Tough

Selskapet har produsert sensorer i mer enn 30 år. De er en spesial produsent som utvikler og produserer sensorer for tøffe applikasjoner. Denne smale nisjen er ikke egnet for masseproduksjonen til de større produsentene. Selv om de kanskje ikke er like kjent som noen av de internasjonale merkene, har sensorene deres funnet noen av de største anleggene og kjemiske prosessanleggene på planeten.

Hvorfor skal jeg kjøpe Turtle Tough?

Ganske enkelt, for å spare penger. Hvis vi ikke sparte kundene våre for penger, ville de ikke kjøpe sensorene våre. Vi garanterer at du sparer penger gjennom lengre levetid, lavere vedlikehold eller forbedret prosessnøyaktighet og kontroll.

Hva skiller Turtle Tough fra de store produsentene?

Turtle Tough sensorer er laget spesielt for vanskelige applikasjoner med de beste materialene og best tilgjengelig teknologi. Sensorer er individuelt håndlaget, hver og en spesielt for måling i et bestemt miljø. Store sensorprodusenter har vanligvis et sensordesign som skal passe alle applikasjoner,
mens Turtle Tough sensorer er designet for å oppnå ønsket resultat for applikasjonen.

Til leverandørens hjemmeside

Kontaktpersoner

Rune Vieskar
Rune Vieskar
Produktsjef, Miljøteknikk