Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Finn din Produkter

Produkter

Finn din Leverandører

Leverandører

Næringsmiddel

Spør oss om våtmiksing, dispergering og homogenisering, samt vakuumprosessblanding, sikting, tørking, pulverdosering, forpakning, fylling og etikettering.

Dosering
Vi leverer driftssikre og nøyaktige doseringsløsninger for både volumetrisk og gravimetrisk dosering, samt dosering med membran- og slangepumper.

Miksing
Vi har miksere til en rekke ulike prosesser med meget god blandekvalitet. Miksere for utfordrende oppgaver hvor strenge krav til homogenitet stilles og for slitende produkter. Vi har også enkle røreverk og statiske miksere.

Våtmøller
Våtmøller, dispergeringsmaskiner brukes til å male, homogenisere og emulgere tynnflytende til høyviskøse væsker. Finnes ulike typer: Hullskivemølle, tannkolloidmølle, korundskivemølle og dispergeringsmaskin

Pakke- og fyllemaskiner
Vi har som mål at du som kunde skal få den rette maskinen til ditt produkt. Dette gjelder så vel for et lite bordprodukt som for en større helautomatisk maskin eller linje.

Vi løser utfordringer innen næringsmiddel

  • Rett smak, konsistens og utseende
  • Rett dosering og blanding
  • Følge næringsmiddelloven
  • Hygienske krav
  • Ressursforvaltning - mindre avfall