Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Næringsmiddel

Spør oss om våtmiksing, dispergering og homogenisering, samt vakuumprosessblanding, sikting, tørking, pulverdosering, forpakning, fylling og etikettering.

Last ned brosjyren Løsninger for næringsmiddelsindustrien

Dosering

Vi leverer driftssikre og nøyaktige doseringsløsninger for både volumetrisk og gravimetrisk dosering, samt dosering med membran- og slangepumper.

Miksing

Vi har miksere til en rekke ulike prosesser med meget god blandekvalitet. Miksere for utfordrende oppgaver hvor strenge krav til homogenitet stilles og for slitende produkter. Vi har også enkle røreverk og statiske miksere.

Våtmøller

Våtmøller, dispergeringsmaskiner brukes til å male, homogenisere og emulgere tynnflytende til høyviskøse væsker. Finnes ulike typer: Hullskivemølle, tannkolloidmølle, korundskivemølle og dispergeringsmaskin

Pakke- og fyllemaskiner

Vi har som mål at du som kunde skal få den rette maskinen til ditt produkt. Dette gjelder så vel for et lite bordprodukt som for en større helautomatisk maskin eller linje.

Væsketeknikk

For meieriprodukter, iskrem og en rekke andre matvarer vil FBF sine høytrukkshomogenisatorer gi økt stabilitet, holdbarhet, bedre fordøyelighet samt farge- og smakforbedring til ditt produkt. Dette er bare noen av fordelene du kan oppnå ved å bruke en homogenisator til behandling av mat.

Vi tilbyr en komplett pakke til bryggerier, både små og store anlegg. Dette inkluderer alt fra fermentering, BBT, whirlpool, HLT/CLT, tanker og CIP. Sammen med våre leverandører kan vi skreddersy et brygghus med 2, 3 eller 4 enheter. Vi verifiserer også at installasjonen er korrekt utført og utfører testing og innjustering av anlegget. I tillegg til dette gir vi opplæring i riktig bruk av utstyret.

Vi løser utfordringer innen næringsmiddel

  • Rett smak, konsistens og utseende
  • Rett dosering og blanding
  • Følge næringsmiddelloven
  • Hygienske krav
  • Ressursforvaltning - mindre avfall