Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Effytec Packaging S.A.

Effytec Packaging S.A. er en ny leverandør hos Christian Berner AS. De har løsninger for å pakke pulver, granulat, flytende væsker, tabletter, piller i blisterpack, kirurgisk utstyr med mer i en horisontal flowpack maskin.
Effytec produserer maskiner for produksjon eller pakking fra enkle 3- eller 4 siders poser til mere komplekse poser som er selvstående med eller uten tut eller med integrert sugerør. De leverer maskiner til både næringsmiddel, kjemiteknisk og farmasøytisk industri. Løsningene deres kan inkludere både fylling, dosering og påfølgende kartonering.

Alle maskiner produseres i hht til GMP og FDA, samt leveres med komplett IQ-OQ dokumentasjon. Effytec sine standard maskiner pakker i formater fra 40x40 mm for opp til 3 kg (3000 ml), og kapasitet kan være opp til 300 forpakninger pr minutt.

Dersom man har mange varianter av forpakningstyper i sin produksjon, så er det mulig å bestille prefabrikerte poser - såkalte PMP (Pre Made Pouches). Trenger man denne fleksibiliteten kan maskinen også utrustes med fyllesystemer for både væske og pulver med "multihead" vekt som enkelt og raskt kan byttes mellom produksjonslinjer for å unngå krysskontaminering av f.eks allergener.

 

TIL LEVERANDØRENS HJEMMESIDE

Kontaktperson

Stefan Arfvedahl
Stefan Arfvedahl
Teknisk Direktør, Administrasjon