Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Sist oppdatert: 21-11-02 | 15.45

Bærekraftig produksjon av salver og kremer

kvalitetssjekk av ferdig produkt

Sjukehusapoteka Vest i Bergen starter produksjon av salver og kremer for å tilby sykehus og pasienter også denne type produkter av høy kvalitet. For å kunne produsere trygge legemidler kreves robuste og effektive anlegg med høy driftssikkerhet.

Christian Berner AS, anbefalte en Dinex H 200 som homogeniserer og emulgerer i henhold til høye hygienekrav og som møter produksjonens krav til kapasitet og kvalitet.

— Før leveransen gjennomførte vi en FAT (Factory Acceptance Test) ved Frymakorumas fabrikk i Tyskland. Vi ønsker å levere en løsning som fungerer fra dag én og som tilfredsstiller de høye kravene til oppetid og lave driftskostnader. En FAT sikrer at maskinen oppfyller de fastsatte kravene før installasjon og igangsetting gjennomføres. En tidligere levering fra samme produsent har vært i drift i mer enn 30 år og jeg kaller det en bærekraftig løsning, sier Astrid Gravelle, salgssjef ved Christian Berner AS.

— Vi er glade for å få på plass et anlegg som vil gjøre oss godt rustet for å utvide vår produksjonsaktivitet til å omfatte produksjon av kremer og salver til alle landets apotek - på en enkel og effektiv måte, sier Pål-Espen Johannessen, apotekar på Sjukehusapoteket i Bergen.

Les mer om Dinex H 200 her

Bilde fra kvalitetsjekk av ferdig produkt under FAT ved Fryma Koruma sitt anlegg.

Vil du vite mer om farmasøytiske løsninger?

Astrid Gravelle
Astrid Gravelle
Salgssjef, Prosessteknikk
Stefan Arfvedahl
Stefan Arfvedahl
Teknisk Direktør, Administrasjon

Del denne side