Christian Berner benytter cookies for at nettsiden skal fungerer bedre. Ved å fortsette å bruke siden godkjenner du at vi benytter oss av cookies. Les mer

Finn din Produkter

Produkter

Finn din Leverandører

Leverandører
Sist oppdatert: 21-04-20 | 14.29

Behagelig lydmiljø på Torvbråten Barneskole

Cewood tak Torvbråten Barneskole

Det kan ofte bli ubehagelig mye støy i skolebygg. Bærum Byggmontering fikk i oppdrag å montere akustiske himlinger på nye Torvbråten Skole.

Link Arkitektur tegnet nye Torvbråten Skole og spesifiserte at det skulle brukes Cewood treullsement i taket i fellesområdene. Dette for å redusere etterklangen og skape et harmonisk miljø. Samtidig fikk man det estetiske uttrykket arkitekten var ute etter.

— Christian Berner markedsfører Cewood på det norske markedet og vi har god kunnskap om hvordan produktet skal brukes for å få best mulig resultat. Det er mere enn 1000 m2 takflate som er dekket med Cewood treullplater. Dette demper støy effektivt, sier Aage Ertzeid, produktsjef hos Christian Berner AS, Oslo.

Cewood er produsert av ren treull og sement og finnes i mange farger for å passe inn i ulike miljøer.

— Kvaliteten og prisen var avgjørende for valget av Cewood. Vi fikk god hjelp av Christian Berner AS sine eksperter på lyd og vibrasjon og resultatet ble meget vellykket, sier Christopher Oswald Norman Hegg, prosjektleder hos Bærum Byggmontering.

Bærum Byggmontering har spesialisert seg innen ombygging av kontor og næringslokaler og har bistått entreprenører, arkitekter og eiendomsutviklere med gode løsninger siden 1999.

Til bygget på Torvbråtens Barneskole ble det brukt:
Cewood Acoustic Panels

Les mere om hvordan vi løser vibrasjons- og strukturlydsproblemer her

Vil du vite mer om stille miljøer?

Aage Ertzeid
Aage Ertzeid
Produktsjef, Vibrasjonsteknikk
Nicolay Lorgen Lübbe
Nicolay Lorgen Lübbe
Produktsjef, Vibrasjonsteknikk, Teknisk plast

Del denne side