Finn din Produkter

Finn din Leverandører

Terlet-Terlocool_1

Terlocool kjøleapparat

Egnet for tykke pastasauser, marinader til fersk ost og glatt hummus med mer. Terlet Terlocool er den perfekte enheten for å tilberede kalde sauser og deres mellomprodukter. Terlet Terlocool setter fart på prosessene og garanterer lengre holdbarhet for sluttprodukter.

Bruk av Terlocool gjør prosessen mer fleksibel og effektiv. Terlocool kan starte nedkjøling av produktet umiddelbart etter varmebehandling, slik at nedkjølingen av produktet er rask og effektiv. Dette gjør at vannkokeren raskt kan brukes igjen, mens Terlocool gjør kjølearbeidet.

Metoden skaper mer prosesskapasitet ved å øke utnyttelsesgraden på kjøleren, og umiddelbar nedkjøling øker fleksibiliteten og den bakteriologiske sikkerheten. En annen fordel med Terlocool er at enheten enkelt kan tilpasses til produktets viskositet og ønsket temperatur. For eksempel, ved å senke rotasjonshastighetene, kan mengden energi som overføres til blandingen reduseres og temperaturen holdes konstant.

Kontakt oss for mer informasjon:

Mats Alexander Tollander
Mats Alexander Tollander
Produktsjef, Prosessteknikk
  • Sauser
  • Pålegg og bearbeidede oster
  • Gryteretter
  • Supper
  • Rask kjøling muliggjør raskere og mer effektive produksjonsprosesser
  • Høykvalitetsprodukter med en skånsom blanding
  • Øker fleksibiliteten med automatisering og offline kjøling
  • Maksimalt utbytte med minimalt produkttap
  • Lengre holdbarhet på grunn av rask avkjøling, minimerer bakterievekst